Реальна історія, що трапилася зі мною сьогодні. Якби це розказував хтось мені, я не повірив би.
Їду такий сьогодні до Львова, їду. Замріявся і прогавив, що знак 50 між Житомиром і Рівним це не псевдоремонт дороги а реальний пост ДАІ, тим більше, що штраф вже там платив. Ну і трохи, в 3,5 рази, випадково перевищую швидкість.
Радісний сержант (С): Трохи зашвидко Ви їдете! Документи.
Я, пригадуючи обіцянку прикольнутися PPLкою з гайцями, видаю : Тому що маю право!
С : ?!!!!
Я, продовжую: Маю повне право літати!
С: Та ну, не може такого бути! Немає такого права так перевищувати швидкість!
Я : Я серйозно, маю повне право літати і маю документ з печаткою, що це підтверджує! Все як має бути!
С: Не морочте мені голову. Давайте запишемо мінімальний штраф... (Драматична пауза)
Я: А якщо я докажу що таки маю повне право літати, то що?
С: То поїдете дал.
Думаю, ну все чувак, ти попав.

Дістаю права і зверху кладу ліцензію. Гордо вручаю.
Сержант дивитися на моє фото, прізвище, мокру печатку і не може роздуплитися : Такий цікавий документ.
Через секунду перевертає на другу сторону де чітко записано "Свідоцтво приватного пілота".
Інший гаїшнік чувши нашу розмову і побачивши документ починає реготати. Сержант пом'явшисть і злегка з ображеним лицем віддає документи : Щасливої дороги!
За його почуття гумору і дотримання слова в мене з'явилася щира повага до цього конкретного екіпажу. Жму руки, бажаю щастя здоров'я і їду.
Неймовірно! Спрацювало!!!!!