Цитата:
Сори , я имел введу если вернулись на аэродром вылета по какой то ерунде и это не как не АП
Честно, на практике такого не было не разу

)) ну один раз когда я УКДЕ работал, там Ан 24 вернулся с маршрута, поломки ответчика. Так что там все понятно.
Сами понимаете дело то больше с серьезной техникой имеем.
Я проконсультируюсь по этому вопросу, как это можно завуалировать под "ТИПА ЧЕМОДАН ЗАБЫЛ".
Цитата:
Авіаційна подія - подія, пов'язана з використанням ПС, яка має місце з моменту, коли будь-яка особа піднімається на борт з наміром здійснити політ, до моменту, коли всі особи, що перебували на борту, покинули ПС, і під час якої:
будь-яка особа отримує тілесні ушкодження із смертельним наслідком або серйозні тілесні ушкодження або ПС одержує пошкодження чи руйнування конструкції. Авіаційні події поділяються на катастрофи та аварії.
Как вы думаете отказ или вибрация двигателя, это полноценное ВС которое выполняет полноценный полет??
Или все таки требует аварийного обслуживания, вы же рассматривате свой Аэродром??
А я смотрю на свой, с одним из курсов взлет происходит на ШОССЕ, ЖД дорогу, частные дома, и кладбище.
А правила написаны для обеих АД

in my opinion sir

Цитата:
Аварія - АП без людських жертв, що призвела до пошкодження чи руйнування ПС або серйозного тілесного ушкодження пасажирів або членів екіпажу та третіх осіб, у разі якої:
а) порушується міцність конструкції планера ПС через руйнування силових елементів;
б) погіршуються технічні або льотні характеристики ПС і необхідний ремонт для їх відновлення або неможливо відновити його льотну придатність. До аварій не належать: для літаків - випадки відмови або пошкодження двигуна, коли пошкоджений тільки сам двигун, його капоти чи допоміжні агрегати або коли пошкоджені тільки повітряні гвинти, закінцівки крила, антени, пневматики, гальмові пристрої, обтічники, або коли в обшивці є невеликі вм'ятини або пробоїни; для вертольотів - руйнування чи пошкодження елементів несучих та рульових гвинтів, вентиляторної установки, редуктора, обшивки, руйнування чи роз'єднання трансмісії, якщо вони не призвели до пошкодження чи руйнування силових елементів фюзеляжу або балок;
в) ПС опиняється в такому місці, де доступ до нього та його евакуація з місця події неможливі;
г) будь-яка особа отримує серйозні тілесні ушкодження.
То есть читаем внимательно.
Это намек.
Цитата:
Інцидент - будь-яка подія, крім авіаційної події, що пов'язана з використанням ПС, яка впливає або могла вплинути на безпеку експлуатації.
Это типа колесо пробил на пробеге

)))
Цитата:
Я имел ввиду помощь в случае незнания как это делается технически на форуме
А я что тут какимто неполноценным выгляжу???
вроде кнопки нажимать умею.
Я же говрю что я нечего не хочу создавать, так как я вроде чего то знаю.
Начну я консультировать меня же вы тут и на вилы поднимете.
Кому надо пусть создают тему а я по возможности отвечать буду или в скайп или телефон. as possible